Архиєпископ Переяславський і Білоцерківський Андрій відвідав новостворену парафію Київського Патріархату у м. Біла Церква

17 вересня 2021 року архиєпископ Переяславський і Білоцерківський Андрій, на запрошення настоятеля новоствореної парафії, з архипастирським візитом відвідав громаду Успіння Пресвятої Богородиці у місті Біла Церква.

Архіпастир у співслужінні з протоієреєм Олександром Артемчуком та дияконом Володимирського кафедрального собору м.Києва Макарієм Фадєєвим звершив молебень за Боже благословення на початок всякої доброї справи, так як в скорому часі планується закладення каменю під будівництво храму Успіння Пресвятої Богородиці Київського Патріархату.

Після молитви, владика Андрій поспілкувався з парафіянами і дав відповідь на багато запитань стосовно подальшого розвитку Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Пресслужба Київської Патріархії
за матеріалами фб-сторінки архиєпископа Андрія

Поділитися дописом:

Наступна

У неділю тринадцяту після П'ятидесятниці Патріарх Філарет очолив Божественну літургію

19.09.2021
19 вересня 2021 року, у неділю 13-ту після П’ятидесятниці та день пам’яті чуда Архістратига Божого Михаїла в Хонах, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив Божественну літургію у Володимирському кафедральному патріаршому соборі м. Києва. Поділитися дописом: