Декан Європейського деканату взяв участь у новорічному прийомі мерії м. Дормаґен (Німеччина)

В неділю, 29 січня 2023 року, на запрошення мера німецького міста Дормаґен, декан Європейського деканату протоієрей Володимир Чайка взяв участь в традиційному святкуванні початку року “Neujahresempfang 2023”.

Місто Дормаґен досить активно підтримує Україну під час війни. Окрім коштів для підтримки українських біженців, сума наданої допомоги в Україну у вигляді гуманітарних вантажів, від початку російської агресії, становить більше мільйона євро, як про це повідомив у своїй промові мер міста Ерік Ліренфельд (Erik Lierenfeld). Також пан мер подякував за відзнаки, які він отримав для міста Дормаґен за підтримку України, одна з яких – медаль святих рівноапостольних Кирила та Мефодія від Предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійшого Патріарха Філарета.

Серед високоповажних гостей на святі також була присутня мер міста-побратима Сент-Андре (Франція) Елізабет Массе (Elisabeth Masse) та міністр муніципальних справ, будівництва та цифровізації землі Північної Рейн-Вестфалії пані Шаренбах (Scharrenbach). Загалом, новорічний прийом відвідали близько 500 людей.

За матеріалами Європейського деканату

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарх Філарет відзначив церковною нагородою журналіста Владислава Сидоренка

1.02.2023
1 лютого 2023 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у своїй резиденції зустрівся з відомим блогером і журналістом Владиславом Сидоренком. Поділитися дописом: