Керуючий Європейським Деканатом відвідав парафію на честь Воскресіння Господнього у Мадриді

У неділю, 8 вересня, протоієрей Володимир Чайка, керуючий Європейським Деканатом, відвідав парафію на честь Воскресіння Господнього у Мадриді (Іспанія) Української Православної Церкви Київського Патріархату. Після Божественної Літургії відбулася спільна трапеза та обговорення актуальних питань громади.

Віряни повідомили, що серед українців Іспанії, з боку тих, хто перейшли під юрисдикцію Константинопольського Патріархату, і далі ведеться активна пропаганда проти Київського Патріархату. Не дивлячись на це, громада залишається непохитною у своєму виборі, належати до Української Православної Церкви Київського Патріархату та дякує Святійшому Патріарху Філарету за цю можливість.

Джерело

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарше богослужіння в день Усікновення глави святого Іоана Хрестителя

11.09.2019
Щороку 11 вересня Православна Церква вшановує пам’ять Усікновення глави Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана. В цей день, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив Божественну літургію у Володимирському кафедральному соборі м. Києва. Його Святості співслужили єпископ Васильківський Андрій, настоятель собору протоієрей Борис Табачек та духовенство храму. Після літургії […]