Панахида за спокій душі новопреставленого протоієрея Георгія Кушнірюка у 40-й день з часу його упокоєння.

29 жовтня 2020 року архієпископ Переяславський і Білоцерківський Андрій звершив у Свято-Покровському храмі с. Скригалівка Фастівського району панахиду за спокій душі новопреставленого протоієрея Георгія Кушнірюка у 40-й день з часу його упокоєння.

Архієпископу Андрію співслужили настоятель Володимирського патріаршого собору протоієрей Борис Табачек, настоятель Покровської парафії с. Мотовилівка Фастівського району, рідний брат покійного протоієрей Володимир Кушнірюк та духовенство Київської області. Разом з духовенством Української Православної Церкви Київського Патріархату за упокій душі новопреставленого отця Георгія також молились священнослужителі Православної Церкви України. Також богослужінням молилась сім’я та родина покійного о.Георгія, друзі та парафіяни храму.
20 вересня 2020 р. на 68-му році життя після важкої хвороби відійшов до Господа протоієрей Георгій Кушнірюк, настоятель Свято-Покровської парафії с. Скригалівка Фастівського району, благочинний Київської обласної єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.
Протоієрей Георгій Кушнірюк був рукоположений у сан священника у 1988 році Митрополитом Філаретом (нині Патріарх) і більше 30 років прослужив священником на парафіях Фастівського благочиння Київської області. Як на початку 90-х років минулого століття, так і зараз, у 2019 році, отець Георгій разом з іншими священиками підтримав ідею Помісної Української Православної Церкви, залишився зі Святійшим Патріархом Філаретом і до останнього дня був ревним священником УПЦ Київського Патріархату.
Похований протоієрей Георгій Кушнірюк на родинному кладовищі у с. Тростяниця Малинського району Житомирської області.
Нехай Всемилостивий Господь упокоїть душу новопреставленого протоієрея Георгія в оселях праведних.
Царство Небесне і вічна пам’ять!
Прес-служба Київської патріархії
Поділитися дописом:

Наступна

Патріарше богослужіння у неділю 21-шу після П'ятидесятниці

1.11.2020
1 листопада 2020 року, в Неділю 21-шу після П’ятидесятниці, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолив Божественну літургію у Свято-Володимирському кафедральному патріаршому соборі. Поділитися дописом: