Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній привітав Святійшого Патріарха Філарета з днем народження

23 січня 2020 року Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній привітав Святійшого Патріарха Філарета з 91-річчям від дня народження.

Представник митрополита Епіфанія, від імені Предстоятеля ПЦУ, привітав Святійшого владику з днем народження, передав вітальну адресу та вручив букет квітів.

«Дорогий Владико! Прийміть вітання з нагоди Вашого Дня народження. Ваша праця, яка стала важливим підґрунтям для здобуття Українською Церквою Томосу про автокефалію, назавжди стане для нас прикладом служіння та жертовності.

Нехай Всемилостивий Господь благословить нас єдністю, сподобить Вас і надалі бути відданим Божій правді та справі утвердження нашої єдиної незалежної автокефальної помісної Української Православної Церкви. Бажаю Вам мудрості від Бога, здоров’я та всього, що на благо» – зазначив митрополит Епіфаній у своїй вітальній адресі.

Прес-служба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарх Філарет привітав Президента України Володимира Зеленського з днем народження

25.01.2020
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет привітав Президента України Володимира Зеленського з Днем народження. Сьогодні, 25 січня, Президент України Володимир Зеленський відзначає 42-й день народження. Предстоятель Київського Патріархату передав Президенту вітальну адресу, у якій побажав Володимиру Зеленському міцного здоров’я, Соломонової мудрості, сил і натхнення у служінні Україні та нашому народу! […]