Патріарх Філарет відвідав засідання Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

30 вересня 2019 року Святійший Патріарх Філарет відвідав зібрання членів Поважної Ради громадської організації Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», яке відбулося у головному (червоному) корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Члени Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» заслухали питання, які стосуються функціонування Поважної Ради. Також було підведення підсумків конкурсного відбору 2018-2019 рр. нагородження переможців відзнаками за професіоналізм і милосердя, громадську, професійно-фахову, гуманістичну, благородну діяльність у галузі охорони здоров’я Орденом Святого Пантелеймона та Медаллю Святого Пантелеймона.

Наприкінці засідання від імені Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» Князевич Василь Михайлович привітав та вручив квіти члену Поважної Ради Гойді Ніні Григорівні та Гриценко Павлу Юхимовичу, які напередодні святкували свій день народження.

Прес-служба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарх Філарет відслужив акафіст святій великомучениці Варварі

1.10.2019
О, багатостраждальна і всехвальна великомученице Варваро! Сьогоднішнє наше моління прийнявши, від усяких хвороб душевних і тілесних і ворогів видимих і невидимих нас позбав, і від вічних мук твоїм богоприємним заступництвом збережи, щоб з тобою, на землі живих, на віки співати Богові: Алилуя, – такими словами акафісту ми прославляємо і молимось […]