Патріарх Філарет взяв участь у роботі Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

1 листопада 2019 року Святійший Патріарх Філарет взяв участь у роботі Поважної Ради громадської організації відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», яке відбулося у головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У засіданні Поважної Ради взяла також участь міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька.

Члени Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» затвердили зміни до Положення Відзнаки “Орден Святого Пантелеймона”, які стосуються функціонування Поважної Ради. Також було заслухано організаційні питання проведення конкурсного відбору 2019-2020 рр. на присудження Відзнаки за професіоналізм і милосердя, громадську, професійно-фахову, гуманістичну, благородну діяльність у галузі охорони здоров’я Орденом Святого Пантелеймона та Медаллю Святого Пантелеймона.

Наприкінці засідання було нагороджено Орденом Святого Пантелеймона дитячого кардіохірурга Вільяма Новіка (США), який зробив багато операцій на серці дітям з України, переможця конкурсного відбору 2018-2019 рр. у номінації допомога іноземних громадян “За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України”.

Прес-служба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Богослужіння у Димитрівську поминальну суботу

2.11.2019
2 листопада 2019 року, у Димитрівську поминальну суботу, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолив Божественну літургію у Володимирському кафедральному соборі міста Києва. Напередодні, 1 листопада ввечері, у соборі було відслужене вечірнє богослужіння із парастасом, під час якого підносились молитви за упокій душ всіх спочилих. У суботу, після Божественної […]