Патріарх Філарет взяв участь у засіданні Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

2 червня 2020 року Святійший Патріарх Філарет взяв участь у черговому засіданні Поважної Ради громадської організації Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», яке відбулося у форматі відео-конференції на платформі ZOOM.

Члени Поважної Ради, під головуванням п. Василя Князевича, обговорили попередні результати конкурсного відбору 2019-2020 рр. на присудження Відзнак за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона” та “Медаль Святого Пантелеймона” та заслухали інформацію про роботу Регіональних рад.

Вислухавши доповідь ректора Національного технічного університету “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” п. Михайла Згуровського на тему “Прогнози та реалізація пандеміїї COVID-19 в Україні та світі” Поважна Рада, також, обговорила тему протидії поширенню коронавірусу.

 

 

Прес-служба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарх Філарет прокоментував питання об’єднання Греко-Католицької Церкви з Православною Церквою

4.06.2020
Святійший Патріарх Філарет прокоментував питання можливого об’єднання Греко-Католицької Церкви з Православною Церквою. Свій коментар Патріарх надав телеканалу ZIK для програми «Деталі дня» із ведучою Юлією Литвиненко. Поділитися дописом: