Патріарх Філарет помолився за загиблих в авіакатастрофі у Броварах

Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах на Київщині сталася жахлива трагедія. Поблизу дитячого садочка розбився гвинтокрил ДСНС та спалахнула пожежа. Внаслідок авіакатастрофи загинуло 18 людей, серед яких 3 дітей (відомо станом на зараз). У результаті авіакатастрофи загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра МВС Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович.

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, після Божественної літургії у Володимирському кафедральному соборі, звершив молитву за упокій душ загиблих діток, керівників МВС, мирних мешканців Броварів, які втратили свої життя у цій жахливій трагедії.

Предстоятель Київського Патріархату висловив співчуття родинам загиблих у авіакатастрофі та закликав до молитви за спокій їх душ.

Вічна пам’ять всім загиблим, нехай з Богом спочивають у Царстві Небесному!

Пресслужба Київської патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Предстоятель звершив Божественну літургію у день свята Богоявлення

19.01.2023
У день свята Богоявлення, Хрещення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, 19 січня 2023 року, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у Володимирському патріаршому кафедральному соборі звершив святкову Божественну літургію. Поділитися дописом: