Патріарх Філарет привітав протоієрея Богдана Згобу з 25-ою річницею пресвітерського служіння

19 грудня 2020 року, у день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, архієпископа Мир Лікійських, настоятель ставропігійної парафії святителя Миколая Чудотворця у м. Філадельфія, у Сполучених Штатах Америки, протоієрей Богдан Згоба відзначив 25-річчя своєї священничої хіротонії.

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет привітав отця Богдана Згобу з церковним ювілеєм та побажав священнослужителю міцного здоров’я, наснаги, успіхів і Божої допомоги в його подальшому пастирському служінні на благо Української Православної Церкви Київського Патріархату.

За заслуги перед Українською Православною Церквою Київського Патріархату, жертовне пастирське служіння у справі духовної опіки українців у Сполучених Штатах Америки та з нагоди 25-ої річниці священнослужіння, Патріарх Філарет нагородив протоієрея Богдану Згобу Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого І-го ступеня.

Пресслужба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарх Філарет взяв участь у засіданні Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

22.12.2020
22 грудня 2020 року Святійший Патріарх Філарет взяв участь у черговому засіданні Поважної Ради громадської організації Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», яке відбулося у форматі відео-конференції на платформі ZOOM. Поділитися дописом: