Патріарх Філарет привітав протоієрея Богдана Згобу з 45-річчям від дня народження

24 травня 2021 року, у день пам’яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, учителів слов’янських, секретар Вікаріату Української Православної Церкви Київського Патріархату в США та Канаді протоієрей Богдан Згоба відзначає 45-ту річницю від дня народження.

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет привітав отця Богдана з днем народження та побажав священнослужителю міцного здоров’я, наснаги, успіхів і Божої допомоги в його подальшому пастирському служінні на благо Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Від імені Української Православної Церкви Київського Патріархату та себе особисто прийміть мої щирі вітання з нагоди ювілею – 45-річчя від дня Вашого народження.

Наша Свята Церква високо цінує Вашу діяльність та невтомні труди на ниві духовного відродження й укріплення Вікаріату УПЦ КП в США та Канаді.

Молитовно святкуючи Ваш ювілей, прошу Всемилостивого Бога, щоб Він укріпив Ваші душевні і тілесні сили, і дарував Вам силу й мудрість для подальшого звершення пастирського служіння на благо нашої Святої Церкви. Многії і благії Вам літа!” – побажав Предстоятель у вітанні секретарю УПЦ КП в США та Канаді.

За заслуги перед Українською Православною Церквою Київського Патріархату, жертовне пастирське служіння у справі духовної опіки українців у Сполучених Штатах Америки та з нагоди 45-річчя від дня народження, Патріарх Філарет нагородив протоієрея Богдана Згобу Орденом Святого Миколая Чудотворця.

Пресслужба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарше богослужіння у день свята Переполовення П’ятидесятниці

26.05.2021
26 травня 2021 року, у день свята Переполовення П’ятидесятниці, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив Божественну Літургію свт. Іоанна Золотоустого у Свято-Володимирському Кафедральному соборі міста Києва. Поділитися дописом: