Патріарх Філарет привітав Віктора Ющенка з Днем народження

Сьогодні, 23 лютого, третій Президент України (2005–2010) Віктор Ющенко відзначає 68-й день народження. Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет привітав Віктора Андрійовича з Днем народження, передавши вітальну адресу, у якій побажав міцного здоров’я, сил і Господньої допомоги у всіх добрих справах.

ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ (2005–2010)
ЮЩЕНКУ В.А.

Вельмишановний Вікторе Андрійовичу!

Від імені Української Православної Церкви Київського Патріархату, і від мене особисто, прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження.

Ви завжди були і залишаєтеся патріотом України. На посаді Президента нашої Держави Ви багато зробили для відновлення історичної справедливості, розкриття правди про найтрагічніші сторінки буття українського народу.

Відновлення гетьманської столиці – Батурина, створення меморіалу Героїв Крут, побудова меморіалу і музейного комплексу та інша величезна робота з вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-33 рр., засудження Сталіна та його поплічників, як організаторів геноциду українців – все це лише частина Вашого особистого внеску в історію України.

У День народження від усього серця бажаю Вам, вельмишановний Вікторе Андрійовичу, міцного здоров’я, довгих років життя, натхнення в служінні Україні та Господньої допомоги у всіх добрих справах.

Закликаю на Вас і на Вашу родину Боже благословення.

З повагою –

ФІЛАРЕТ,
ПАТРІАРХ КИЇВСЬКИЙ
І ВСІЄЇ РУСИ-УКРАЇНИ

Поділитися дописом:

Наступна

Єпископ Філадельфійський Лука до Президента США: Зараз зробіть все можливе, щоби зупинити наступ агресора на Україну (UA/EN)

24.02.2022
Звернення до Президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Робінетта Байдена Поділитися дописом: