Патріарх Філарет відзначив церковною нагородою відомого журналіста Михайла Ткача

16 грудня 2021 р. Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Філарет у своїй резиденції зустрівся з відомим журналістом, керівником відділу журналістських розслідувань видання «Українська правда»  Михайлом Ткачем.

Патріарх Філарет вручив Михайлу Ткачу Орден Святого Архистратига Михаїла. «Архистратиг Михаїл, відстоюючи правду, скинув із неба диявола. Ви, як журналіст, також відстоюєте правду. Це надзвичайно важливо. Всім треба жити по правді, викривати неправду, адже все, що будується на неправді довго не встоїть. Корупція – це найбільша біда для нашої держави та суспільства, вона знесилює та підриває міць країни, з нею треба боротися всіма методами. У своїх матеріалах ви висвітлюєте корупцію, говорите правду про всіх, не боїтесь цього. Ви маєте віру в Бога, а тому Він даватимете вам сил для подальшої журналістської роботи. Церква цінує працю чесних представників засобів масової інформації», – сказав Патріарх Філарет.

Михайло Ткач, у свою чергу, подякував Святійшому Патріарху Філарету за церковну нагороду та духовну підтримку.

На кінець зустрічі Патріарх Філарет благословив Михайла Ткача на подальшу професійну діяльність та подарував видання Київської патріархії.

Пресслужба Київської патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

17 грудня – день пам’яті святої великомучениці Варвари

16.12.2021
Із грецької мови слово мученик означає свідок. Свідком чого є мученик? Свідком Царства Божого на землі. Свідком того, що наша віра – це не світогляд, це не теорія, це не ідеї і мораль, наша віра – це реальне життя з Богом. І з Богом людина, мученик може перенести все, бо […]