Патріарх Філарет взяв участь у засіданні Поважної Ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

23 серпня 2020 року Святійший Патріарх Філарет взяв участь у черговому засіданні Поважної Ради громадської організації Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», яке відбулося у форматі відео-конференції на платформі ZOOM.

Члени Поважної Ради, під головуванням Василя Михайловича Князевича, обговорили результати нагородження у 2019-2020 рр. Відзнак за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона” та “Медаль Святого Пантелеймона”.

Вислухавши доповідь в.о. голови Виконавчого комітету Матвієнко Н. В. на тему “Лауреати Відзнаки “Орден Святого Пантелеймона”. Від початку і до 2020 року. Поважна Рада, також, обговорила актуальні питання сьогодення українського суспільства.

Під час засідання Святійший Патріарх Філарет привітав усіх учасників конференції з Днем Незалежності України, який українці святкують 24 серпня, та відзначив важливу роль Ордена Святого Пантелеймона. Адже дана відзнака сприяє піднесенню авторитету медичних працівників та допомагає їм більш ефективно та старанно виконувати свій обов’язок – служіння людям.

Прес-служба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарх Філарет звершив подячний молебень із нагоди 29-ої річниці Незалежності України

24.08.2020
24 серпня 2020 року, у день відзначення 29-ої річниці з Дня проголошення Незалежності України, Святійший Патріарх Філарет звершив у Володимирському кафедральному соборі подячний молебень за всі Божі благодіяння до українського народу. Поділитися дописом: