Щодо стану здоров’я Святійшого Патріарха Філарета

Ваші Преосвященства, всечесні отці, дорогі у Христі браття і сестри!

В Київську Патріархію надходить дуже велика кількість повідомлень і дзвінків зі словами підтримки Святійшому Патріарху Київському та всієї Руси-України Філарету та побажаннями йому швидкого одужання. Знаємо, що у недільний день на Літургії, і щодня у своїх особистих молитвах, в Україні та за її межами підносились і підносяться посилені прохання до Господа Бога за нашого Першосвятителя. Молиться безмежна кількість вірян, духовенство та архіпастирі, як Української Православної Церкви Київського Патріархату, так й інших Православних Церков і християнських конфесій.

Святійший Патріарх Філарет особливо вдячний кожному, хто проявляє свою любов і підтримку в молитвах за його здоров’я. На сьогоднішній день стан здоров’я Патріарха Філарета є стабільний, лікування триває.

Ми просимо й надалі продовжувати молитись за Святійшого Патріарха Філарета, щоб Всемилостивий і Всемогутній Господь Бог уздоровив Патріарха та зцілив від хвороби.

Прес-служба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Заява Єпархіальної ради Білгородсько-Обоянської єпархії щодо госпіталізації Святійшого Патріарха Філарета

15.09.2020
Єпархіальна рада Білгородсько-Обоянської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату дізнавшись про госпіталізацію Святійшого Патріарха Філарета виступила із Заявою, у якій висловила свою глибоку стурбованість, закликала уважно слідкувати за процесом лікування Патріарха і посиленно молитись за його здоров’я та швидке одужання. Поділитися дописом: