Святійший Патріарх Філарет привітав митрополита Білгородського і Обоянського Іоасафа з Днем тезоіменитства

23 грудня Православна Церква вшановує пам’ять святителя Іоасафа, єпископа Білгородського (1754). Сьогодні свій День тезоіменитства відзначає митрополит Білгородський і Обоянський Іоасаф.

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет привітав високопреосвященного митрополита Іоасафа з Днем тезоіменитства і побажав архіпастирю, щоб Божественна благодать завжди зміцнювала владику у служінні Господу Богу і Його Церкві!

ВАШЕ ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВО!

Прийміть мої вітання з приводу Дня Вашого Небесного Покровителя – святителя Іоасафа, єпископа Білгородського! Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, кріпості духу та Божого благословення у Вашому архіпастирському служінні на благо Святої Православної Церкви.

Нехай Всемилостивий Господь завжди оберігає та обдаровує Вас і Вашу паству своїми благодатними дарами. Многії і благії літа Вам!

З любов’ю у Христі,

ФІЛАРЕТ
ПАТРІАРХ КИЇВСЬКИЙ
І ВСІЄЇ РУСИ-УКРАЇНИ

Поділитися дописом:

Наступна

23 грудня - день пам'яті святителя Іоасафа, єпископа Білгородського

23.12.2020
Святитель Іоасаф народився у старовинному українському місті Прилуках, 8 вересня 1705 року, на свято Різдва Пресвятої Богородиці. При Хрещенні був названий Іоакимом. Він походив з древнього благочестивого козацького роду Горленків. Поділитися дописом: