Святійший Патріарх Філарет відвідав парафію святого Юрія Переможця на Полтавщині

29 вересня 2019 року, у неділю після Воздвиження Чесного Хреста, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав з першосвятительським візитом парафію на честь святого Юрія Переможця в місті Кобеляки Полтавської області. Біля храму Святійшого Патріарха Філарета радо зустріла місцева громада, Настоятель храму протоієрей Димитрій Кулічковський разом із дітками недільної школи, які піднесли Патріарху букет квітів та коровай.

Після привітань Патріарх Філарет очолив Божественну літургію у співслужінні духовенства Полтавської області.

Після відпусту Святійший Патріарх Філарет звернувся до присутніх з проповіддю.

Згодом Святійший Владика нагородив благодійників, меценатів та волонтерів високими відзнаками та Патріаршими грамотами.

Настоятель храму протоієрей Димитрій подякував Святійшому Патріарху Філарету за архіпастирський візит і молитви та та вручив Патріарху просфору на знак спільної молитви та глибокої синівської поваги.

Закінчивши богослужіння, Святійший Владика поспілкувався з парафіянами святого храму, після була зроблена спільна світлина біля храму.

Прес-служба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарх Філарет освятив наріжний камінь під будівництво храму в с. Бутенки на Полтавщині

30.09.2019
29 вересня 2019 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив закладення наріжного каменю під будівництво  храму на честь святого великомученика і цілителя Пантелеймона в селі Бутенки Кобеляцького району Полтавської області. Його Святості співслужило духовенство Полтавщини. Поділитися дописом: