У Києві провели в останню путь загиблого воїна батальйону “Карпатська Січ” Кахабера Коголі

12 липня 2022 року, з благословення Святійшого Патріарха Філарета, у Володимирському патріаршому кафедральному соборі попрощалися з грузинським добровольцем, воїном Добровольчого батальйону “Карпатська Січ” Кахабером Коголі. Захисник України загинув у бою з російськими окупантами поблизу м. Лисичанськ на Луганщині.

Чин похорону загиблого воїна звершили священники собору, які передали глибокі співчуття Святійшого Патріарха Філарета родині, побратимам і всьому грузинському народові, кращі сини якого разом з українцями протистоять російському загарбнику, захищаючи Україну.

У Володимирському соборі постійно буде підноситись молитва за упокій душі воїна Кахабера, який віддав своє життя за свободу і незалежність України.

Вічна пам’ять і Царство Небесне загиблому воїну!

{“item”:{“showCaptionTitle”:true,”showCaptionDescription”:true},”lazy”:true}

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарше богослужіння в день пам’яті святих первоверховних апостолів Петра і Павла

12.07.2022
12 липня 2022 року, у день пам’яті святих і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет в співслужінні соборного духовенства звершив святкову Божественну літургію у Володимирському кафедральному соборі. Поділитися дописом: