У Володимирському кафедральному соборі провели в останню путь загиблого захисника України Андрія Бевзюка

29 липня 2022 року, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, у Володимирському кафедральному соборі м. Києва попрощалися з українським воїном Андрієм Бевзюком, військовослужбовцем 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Захисник України загинув у бою з російськими окупантами на Донеччині, захищаючи незалежність та цілісність України.

Справжній патріот, вірний син України, взірець мужності та незламності – таким Андрій Бевзюк назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто його знав. Україна втратила ще одного найкращого свого сина, дружина – чоловіка, дві маленькі донечки – тата…

Чин похорону загиблого воїна Андрія звершив настоятель Володимирського собору протоієрей Борис Табачек у співслужінні духовенства храму.

Після похорону отець Борис звернувся до родини, побратимів та близьких загиблого воїна Андрія зі словом проповіді, передав їм глибокі співчуття Святійшого Патріарха Філарета та закликав усіх до молитви за спокій душі загиблого Героя.

Поховали новопреставленого Андрія Бевзюка на Берковецькому цвинтарі столиці.

У Володимирському соборі постійно буде підноситись молитва за упокій душі воїна Андрія, який віддав своє життя за волю і незалежність України.

Вічна пам’ять і Царство Небесне новопреставленому воїну Андрію!

Пресслужба Київської Патріархії

Поділитися дописом:

Наступна

У неділю 7-му після П’ятидесятниці Патріарх Філарет очолив богослужіння у Володимирському соборі

31.07.2022
31 липня 2022 року, у неділю 7-му після П’ятидесятниці та день пам’яті святих отців шести Вселенських соборів, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив Божественну літургію у Володимирському патріаршому соборі міста Києва у співслужінні духовенства кафедрального храму. Поділитися дописом: