Звернення Святійшого Патріарха Філарета до захисників України (ВІДЕО)

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звернувся зі словами підтримки і вдячності до наших Героїв, українських воїнів-захисників:

Дорогі та шановні наші воїни! Ми дякуємо вам, насамперед, за любов до України, за вашу жертовність. Завдяки вашій любові та жертовності Україна вистояла в цьому випробуванні – російській агресії проти нашого народу. І ми бачимо, що ніякі ворожі сили не зможуть здолати Україну. Чому не зможуть здолати? Тому, що з нами Бог, а Бог з нами тому, що з нами правда. Бо не укранці нападали на когось, а на нас напала Росія, і ми захищаємось. Ми вам дякуємо і молимось за вас.

Ми твердо віримо, що перемога за нами. Не може бути перемоги неправди над правдою. Правда завжди перемагає, бо з правдою Бог, а Бог – непереможний. Тому там, де правда – там Бог, а де Бог – там перемога! І ми бачимо, що Бог з нами, українцями. Господь проявляє Свою силу через вас, дорогі захисники України, бо ви настільки мужні, настільки віддані Україні, що кожен позаздрив би такій любові до своєї Батьківщини, яку маєте ви. Тому ми молимось за вас, шановні воїни, дякуємо вам, і Господь вас не залишить, так само як не залишить і нашу Україну.

Пресслужба Київської Патріархії

 

Поділитися дописом:

Наступна

Патріарша молитва за Україну біля мощей священномученика Макарія

3.03.2022
3 березня 2022 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив вечірнє богослужінням з читанням акафисту священномученику Макарію, митрополиту Київському перед його нетлінними мощами у Володимирському кафедральному соборі м. Києва. Поділитися дописом: